Trouwen

Ja, ik wil... een perfect georganiseerd huwelijksfeest!

Zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Voor de mooiste dag uit jullie leven biedt 't Bourgondisch Hof het allerbeste voor een geslaagd feest! Jullie trouwdag staat vol met unieke, memorabele momenten; het maken van de trouwfoto's, het ritje met de trouwauto, hét moment dat jullie voor de ambtenaar van de burgerlijke stand aan elkaar het 'JA' woord geven, een heerlijk diner met je naasten en dan hét feest om deze heugelijke dag met familie en vrienden te vieren! Je wilt alles tot in de puntjes hebben geregeld en alleen het beste bieden voor elkaar en voor je gasten. 

Met meer dan 37 jaar ervaring weten we feilloos vorm te geven aan al jullie verwachtingen en met diverse, sfeervolle feestzalen en arrangementen bieden we een keur aan mogelijkheden om een perfect diner, receptie en / of feestavond te verzorgen.

We denken graag met jullie mee en geven gedegen advies om zo een perfect op maat gemaakte offerte aan jullie te overhandigen.

Een goed verzorgd diner of feestavond hoeft niet duur te zijn, maar het moet wel het beste bieden voor jullie beide en voor jullie gasten, dat is waar 't Bourgondisch Hof voor staat!

 

Voor meer informatie over onze faciliteiten en arrangementen voor een geslaagd huwelijksfeest, ga hier naar ons contactformulier of bel naar tel. 0416 - 339 383

© Alle rechten voorbehouden