Bedrijfs- & personeelsfeesten

't Bourgondisch Hof staat garant als dé feestlocatie voor ieder bedrijfs- of personeelsfeest, waarbij u als ondernemer, lid van de PV of feestcommissie de mogelijkheid creëert om uw medewerkers of klanten op verschillende wijze te laten genieten van een bijzondere middag en/of avond. Voor ieder budget een passend feest, tot in de puntjes verzorgd en met oog op detail... en dat verzorgt 't Bourgondisch Hof al meer dan 37 jaar lang!

Of het nu een vergadering is met aansluitend een waanzinnig feest met buffetten, muziek en lichtshows tot aan kroegfeesten of een complete bowlingcompetitie met collega's en vervolgens een themafeest in 'James Bond' stijl met cocktails, fingerfood en casinospelen: de mogelijkheden zijn legio!

Vertel ons uw wensen, maak kenbaar wat u voor ogen heeft en wij zorgen voor een offerte die hier naadloos op aansluit! Voor meer informatie, klik hier!

Combineer het bedrijfsfeest met LED's go showbowling!

Wat dacht u van een bowlingzaal geheel in de kleuren van uw bedrijfslogo, waarbij het logo zelf op grote breedbeeldschermen wordt geprojecteerd! Uw klanten of medewerkers zullen versteld staan en na de eerste paar worpen gaat met LED's go Showbowling de lichtshow beginnen, compleet met videographics en lasers! Als een van de weinige bowlingcentra in de Benelux kan 't Bourgondisch Hof u dit bieden, waarmee u punten scoort, zowel op de bowlingbaan als bij uw medewerkers of klanten! 

Voorbeeld van de bowling geheel in eigen stijl!

© Alle rechten voorbehouden