't Bourgondisch Hof groet RKC Waalwijk

Geplaatst op: 04/08/2012

Erwin Koeman (trainer RKC Waalwijk) & Joost de Wit (algemeen directeur RKC Waalwijk): in één woord TOP!

Op zaterdag 4 augustus was het zover, de nieuwe selectie van RKC Waalwijk seizoen '12/'13 kwam samen met de technische staf, belofte, personeel, partners & kids op bezoek bij sponsor 't Bourgondisch Hof voor een super gezellige middag. De nieuwe hoofdtrainer Erwin Koeman wilde op informele, doch sportieve wijze de spelers en andere aanwezigen kennis met elkaar laten maken. 

Er werd een heuse bowlingcompetitie opgezet en 't Bourgondisch Hof heeft de bowling geheel in RKC Waalwijk stijl getransformeerd, de bowlingbanen waren gekleurd in de clubkleuren geel/blauw, op de breedbeeld screens en tv schermen het logo en bij de start van de competitie klonk het clublied, wat volgde waren videoclips, LED light- & lasershows. Zelfs tijdens het bowlen merkte je dat iedereen een 'winnaars' mentaliteit had en werd er fanatiek gegooid met enkele hoge scores!

Na het bowlen een gezellige borrel en vervolgens een uitgebreid luxe buffet in de Discoveryzaal. Het was een super gezellige middag en zoals Erwin Koeman en Joost de Wit op het einde concludeerden: in één woord TOP! Directeur Gjalt Walda van 't Bourgondisch Hof: 'Het was mooi om te zien dat iedereen fanatiek heeft gebowld en goed om te horen dat het perfect is geregeld, daar staan we immers voor!'

Kijk voor de foto's op de facebookpagina van 't Bourgondisch Hof: https://www.facebook.com/tbourgondischhof

Een bijzondere belevenis

Met de nieuwste technieken op gebied van LED verlichting, beeldprojectie en witte kunststof bowlingbanen is het tegenwoordig mogelijk om de bowling geheel in eigen stijl te krijgen. Naast RKC Waalwijk zijn er al vele bedrijven geweest die bij bedrijfs-/personeelsfeesten gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheden en iedereen was het erover eens dat het zeker een toegevoegde waarde was voor de sfeer en gezelligheid, kortom een bijzondere belevenis! Interesse om ook met het bedrijf of vereniging een perfect georganiseerd feest te organiseren? Klik hier voor het contactformulier.

© Alle rechten voorbehouden