Pasen vier je bij 't Bourgondisch Hof

Geplaatst op: 20/03/2019

Pasen vier je bij 't Bourgondisch Hof! 


Brunchen bij Partycentre 't Bourgondisch Hof


't Bourgondisch Hof verzorgt een waanzinnig leuke paasbrunch op zondag 21 april, een mooie gelegenheid om met de hele familie te komen brunchen! Speciaal voor de kinderen hebben we volop vertier zoals een ballonnenclown en kunnen de kinderen geschminkt worden! Meer informatie over de paasbrunch zie hieronder (klik op de foto voor groter formaat).

Dé paasbrunch van Waalwijk e.o.! 

Een paasbrunch met alleen broden en beleg en zoetwaren... dat mag natuurlijk veel specialer! 't Bourgondisch Hof biedt u een uitgebreid buffet vol met heerlijke, dagverse producten zoals verschillende soepen, frisse salades, verse vis, luchtige sandwiches & wraps en natuurlijk warme gerechten zoals 'n lekker stukje beenham. 
Voor de kids is er volop vertier, waarbij ze geschminkt kunnen worden, er ballonnen worden gevouwen... en een speciaal kinderbuffet aanwezig is. Voor ieder kind is er ook een leuke verrassing, vermaak gegarandeerd!
Als afsluiter volgt er een spetterend dessertbuffet met onder meer mini crème brulée, omelet Sibérienne, geflambeerde kersen en schepijs vanaf de originele ijscokar én... worden er ice tapas op stick gemaakt speciaal in vloeibare stikstof van -196°C!!!

Aanvang van de brunch is om 11:30 uur en het buffet (incl. dessertbuffet) is van 12:00 tot 15:00 uur.
Prijs van dit uitgebreide paasbuffet bedraagt:
€ 32,50 voor volwassenen
€ 16,95 voor kinderen van 5 t/m 11 jr.
€   8,50 voor kinderen van 2 t/m  5 jr.
Gratis voor kids tot 2 jaar

Tijdens de brunch is koffie, thee, melk en jus d'orange inbegrepen. Voor de kids is er tevens fristi en ranjaBowlen bij 't Bourgondisch Hof:


LED's go Showbowling! Wilt u na de brunch of voor/na het paasdiner gaan bowlen? 
Prijs per baan, per uur € 26.- Geef dit duidelijk aan bij het reserveren van de paasbrunch of het paasdiner.

© Alle rechten voorbehouden