Maatregelen m.b.t coronavirus

Geplaatst op: 12/03/2020

Update 15-3-2020 14u45: tijdelijke sluiting in verband met corona virus!

 

In verband met de snelle ontwikkeling van het corona virus hebben wij zelf besloten om vanaf morgen (16 maart), de deuren te sluiten tot nadere berichtgeving.

Hiermee gaan wij een stap verder dan wat de overheid/R.I.V.M. ons momenteel voorschrijft. Wij hebben dit zware besluit genomen omdat gezondheid op nummer 1 staat voor onze gasten & medewerkers en het voelt voor ons niet goed om in deze situatie de deuren open te houden. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Na de binnen gekomen annuleringen afgelopen week, zullen wij de overgebleven reserveringen voor in ieder geval de maand maart zelf benaderen.
Tevens blijven wij gewoon bereikbaar via mail (info@bourgondischhof.nl) & telefoon (0416-339 383) voor aanvragen en nieuwe reserveringen later in het jaar of vragen over uw bestaande reservering(en) na maart.

Ook zijn we bezig om te kijken of we de gasten middels afhaal en/of bezorgen van maaltijden kunnen bedienen: houd onze facebook pagina hiervoor in de gaten!

Wij hopen op uw begrip en dat iedereen ons weer in groten getale zal bezoeken wanneer de deuren weer open gaan.

 

Hopelijk tot snel en in goede gezondheid bij ’t Bourgondisch Hof

 

 

© Alle rechten voorbehouden