icefondue! Ontdek dé ijs sensatie van dit moment!

Geplaatst op: 06/09/2013

 

 

                                                                                   't Bourgondisch Hof presenteert met trots dé nieuwe ijs sensatie van dit moment; icefondue! Gasten gaan zelf ijs tapas maken van verschillende soorten vers fruit, cake, peperkoek, lange vingers en dips zoals zoete room, chocoladesaus en vruchtencoulis. Je prikt met je fonduevork een stukje fruit en haalt dit door één van de dips om dit vervolgens 10 seconden in vloeibare stikstof van -196 graden Celsius te dompelen en voila: je hebt ijs-tapas!

De stikstof zorgt voor een directe bevriezing van de buitenkant, waarbij de binnenkant van het fruit zacht blijft. Door de verschillende ingrediënten zijn de combinaties eindeloos en de luchtige cake, peperkoek en lange vingers zorgen voor een extra spannend effect... maar dat moet je zelf maar ervaren! 

Icefondue kan als dessert worden gekozen in het restaurant (€ 11.- per persoon/minimaal 2 personen) en als supplement bij de arrangementen Party | Bowling | Party en LED's go dinnerbowling (supplement € 7.- per persoon). In het nieuwe Tapas Tapas! arrangement is het als dessert al opgenomen!  

icefondue Waalwijk

© Alle rechten voorbehouden