Sport bowlen

Dat bowlen niet alleen leuk is tijdens feestjes of een avondje uit, bewijst Bowling Vereniging Waalwijk! Sinds 1980 is deze vereniging onlosmakelijk verbonden met 't Bourgondisch Hof en organiseert het ieder jaar een bowlingcompetitie op de maandagavond. Beschik je over bowling skills of wil je het bowlen gaan beheersen? Kom dan bowlen op sportief vlak en verbeter je techniek, verhoog je score en ervaar hoe leuk bowlen als sport kan zijn! 

Competitie sportbowlen

Iedere maandagavond vanaf 20:30 tot 22:30 uur gaan tientallen sportbowlers de strijd met elkaar aan in de geheel vernieuwde bowling op de modernste banen die er op dit moment zijn: witte System 300 banen. Er bestaat de mogelijkheid om training van een gediplomeerde trainer te krijgen en zo het bowlen onder de knie te krijgen of voor de ervaren bowler de techniek te verbeteren. Kortom, voor beginnende als gevorderde bowler liggen voldoende uitdagingen om gestimuleerd te worden tot betere prestaties.

Wedstrijden

Naast de maandagavond competitie zijn er ook lokale en regionale wedstrijden met andere verenigingen in Brabant. Als team en/of individueel strijd je voor de hoogste score en daarmee een hogere plaats op de regionale ranglijsten. 

Geïnteresseerd? 

Spreekt bowlen als sport je wel aan? Kom dan eens langs op maandag avond tijdens de competitieavond en maak geheel vrijblijvend kennis met de vereniging, locatie en entourage! Wil je eerst een keer meebowlen? Ook dat is mogelijk, daarbij hoef je overigens nog niet een complete bowling uitrusting aan te schaffen, je kunt namelijk gewoon van schoenen en bowlingballen van 't Bourgondisch Hof gebruik maken.

Voor meer informatie zoals tarieven, ga naar de contactgegevens van Bowling Vereniging Waalwijk.

Senioren bowlen

Bowlen is dé actieve sport voor iedereen, voor jong én oud! Doordat je bij iedere worp in beweging bent, werk je aan je conditie en houdt daarbij spieren soepel. Omdat het een sport is waarbij inspanning gecombineerd gaat met ontspanning is deze sport ook uitstekend geschikt voor senioren! Iedere vrijdagmiddag vanaf 13:30 tot 15:00 uur is er de seniorencompetitie en wordt georganiseerd door Bowlingclub 'Alle Tien'.

Naast dat het bowlen goed is voor lichaam en geest, is het tevens een ontzettend gezellige middag met alle deelnemers waarbij het niet alleen draait om prestaties maar ook om de gezelligheid en het contact met sportgenoten.

Als u interesse hebt om hieraan mee te doen of eerst eens een kijkje te nemen, bent u van harte uitgenodigd op vrijdagmiddag 13:30 uur!

Bedrijven / Vrienden League

Lijkt het je wat om met een stel collega's en/of vrienden een bowlingteam te vormen? Naast het sportbowlen op maandag is er om de 14 dagen op de donderdagavond een competitie (League) speciaal voor teams welke bestaan uit onderlinge collega's en/of vrienden: de Waalwijkse Bedrijven en Vrienden League!

Je gaat als team bowlen tegen andere teams, maar anders dan sportbowlen ligt bij deze competitie naast het behalen van punten, de nadruk op de onderlinge gezelligheid samen met je collega's/vrienden. Drankje erbij, leuke muziek en gezelligheid zorgen voor een aangename sfeer. 

Competitie Bedrijven / Vrienden League

De competitie wordt in de periode september t/m mei gespeeld over 21 wedstrijden, om de 14 dagen op de donderdagavond van 20:30 tot +/- 23:30 uur. Elk team bestaat uit minimaal 5 spelers. Na afloop van het competitiejaar is er een gezellige feestavond met hapje en drankje waarbij de prijsuitreiking bekend wordt gemaakt.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar info@bourgondischhof.nl of informeer bij de receptiebalie. De kosten bedragen € 31.- per team/speelavond en bowlingballen/-schoenen kun je gratis gebruiken van 't Bourgondisch Hof! 

Kortom, een hoop voordelen:

  • Je stelt zelf een team samen, bestaande uit je collega's en/of vrienden
  • Je bent een avondje sportief bezig 
  • Quality time met vrienden
  • Lage kosten (€ 31,- per team / per speelavond)
© Alle rechten voorbehouden