Sport bowlen

Dat bowlen niet alleen leuk is tijdens feestjes of een avondje uit, bewijst Bowling Vereniging Waalwijk! Sinds 1980 is deze vereniging onlosmakelijk verbonden met 't Bourgondisch Hof en organiseert het ieder jaar een bowlingcompetitie op de maandagavond. Beschik je over bowling skills of wil je het bowlen gaan beheersen? Kom dan bowlen op sportief vlak en verbeter je techniek, verhoog je score en ervaar hoe leuk bowlen als sport kan zijn! 

Competitie 

Iedere maandagavond vanaf 20:30 tot 22:30 uur gaan tientallen sportbowlers de strijd met elkaar aan in de geheel vernieuwde bowling op de modernste banen die er op dit moment zijn: witte System 300 banen. Er bestaat de mogelijkheid om training van een gediplomeerde trainer te krijgen en zo het bowlen onder de knie te krijgen of voor de ervaren bowler de techniek te verbeteren. Kortom, voor beginnende als gevorderde bowler liggen voldoende uitdagingen om gestimuleerd te worden tot betere prestaties.

Wedstrijden

Naast de maandagavond competitie zijn er ook lokale en regionale wedstrijden met andere verenigingen in Brabant. Als team en/of individueel strijd je voor de hoogste score en daarmee een hogere plaats op de regionale ranglijsten. 

Geïnteresseerd? 

Spreekt bowlen als sport je wel aan? Kom dan eens langs op maandag avond tijdens de competitieavond en maak geheel vrijblijvend kennis met de vereniging, locatie en entourage! Wil je eerst een keer meebowlen? Ook dat is mogelijk, daarbij hoef je overigens nog niet een complete bowling uitrusting aan te schaffen, je kunt namelijk gewoon van schoenen en bowlingballen van 't Bourgondisch Hof gebruik maken.

Voor meer informatie zoals tarieven, ga naar de contactgegevens van Bowling Vereniging Waalwijk.

© Alle rechten voorbehouden