Kinderfeestjes & Tienerfeestjes

Wil je een spectaculair feest? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar 't Bourgondisch Hof en maak er een SUPERMIDDAG van!

De bowlingbanen geven licht! Door de honderden LED lampjes boven de banen krijg je de mooiste kleuren op de banen! Gave muziek en videoclips van je favoriete artiesten op de schermen zorgen voor de sfeer. Voor de allerkleinste bowlers bestaat er de mogelijkheid om de 'funbumpers' te activeren zodat er niet in de goot gegooid kan worden. En papa en mama? Die hoeven niet de score op te schrijven, want de punten worden automatisch bijgehouden. Voor alles wordt gezorgd!

Al je gasten worden heerlijk verwend. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen met een uur bowlen en vervolgens frietjes eten tot een compleet verzorgde middag met alles erop en eraan ...waarbij pa en ma ook geen bende meer hebben thuis ;-)  

Download de nieuwe folder voor kinder- en tienerfeestjes of klik op de onderstaande foto's voor een grotere weergave van de folder.
Reserveer je feestje via tel. 0416 - 339 383


Uitnodiging


Zodra je de reservering hebt geplaatst, kun je de uitnodiging versturen! Wij helpen je hierbij met een leuke uitnodiging die je kunt gebruiken.

Download hier de uitnodiging, print 'm uit, vul de details in en je geef 'm aan je vriendjes en vriendinnetjes en je bent klaar voor een TOP feest!!! 

 

© Alle rechten voorbehouden