Bedrijven / Vrienden League


Lijkt het je wat om met een stel collega's en/of vrienden een bowlingteam te vormen? Naast het sportbowlen op maandag is er om de 14 dagen op de donderdagavond een competitie (League) speciaal voor teams welke bestaan uit onderlinge collega's en/of vrienden: de Waalwijkse Bedrijven en Vrienden League!

Je gaat als team bowlen tegen andere teams, maar anders dan sportbowlen ligt bij deze competitie naast het behalen van punten, de nadruk op de onderlinge gezelligheid samen met je collega's/vrienden. Drankje erbij, leuke muziek en gezelligheid zorgen voor een aangename sfeer. 

Competitie 

De competitie wordt in de periode september t/m mei gespeeld over 21 wedstrijden, om de 14 dagen op de donderdagavond van 20:30 tot +/- 23:30 uur. Elk team bestaat uit minimaal 5 spelers. Na afloop van het competitiejaar is er een gezellige feestavond met hapje en drankje waarbij de prijsuitreiking bekend wordt gemaakt.

Geïnteresseerd? 

Stuur een mail naar info@bourgondischhof.nl of informeer bij de receptiebalie. De kosten bedragen € 31.- per team/speelavond en bowlingballen/-schoenen kun je gratis gebruiken van 't Bourgondisch Hof! 

Kortom, een hoop voordelen:

  • Je stelt zelf een team samen, bestaande uit je collega's en/of vrienden
  • Je bent een avondje sportief bezig 
  • Quality time met vrienden
  • Lage kosten (€ 31,- per team / per speelavond)
© Alle rechten voorbehouden