LED's go showbowling!

De tijd dat bowlen alleen bestond uit banen, pins en bowlingballen is voorbij! De bowling van 't Bourgondisch Hof is een aantal jaar geleden totaal vernieuwd en is als een van de eerste in Nederland voorzien van de modernste technieken om bowlen op een geheel nieuwe manier te ervaren: LED's go showbowling! De witte bowlingbanen zorgen ervoor dat het licht van honderden LED lampjes wordt gereflecteerd waardoor er een prachtig kleurenpalet ontstaat. De speciale LED light- & lasershows in combinatie met videoclips op breedbeeld geprojecteerd, zorgen voor een spectaculair effect waardoor bowlen een geheel nieuwe betekenis krijgt!

Ga samen met je vrienden, familie of collega's sportief de strijd aan om de meeste 'strikes' en de hoogste score! Bowlen is dé manier om 'ontspannend in te spannen' en in combinatie met één van de bowling arrangementen een heerlijk avondje uit.

't Bourgondisch Hof is gemakkelijk bereikbaar, heeft volop (gratis) parkeergelegenheid, gratis WIFI en is voorzien van rookruimte en invalidetoilet.

© Alle rechten voorbehouden